LEDIGA LOKALER

Birger Svenssons väg 38
92 kvm

Här, ovanför Varberg Bil & Motortekniska och granne med bland andra Reklamporten och Trapiche, finns en lokal på 92 kvadratmeter, fördelade på tre lika stora kontorsrum samt WC och ett mindre kök.
Lokalen har egen entré från gatuplanet.

Lokalen är ledig för omgående inflyttning.


Birger Svenssons väg 26
990 kvm

Med bästa skyltläge och med närhet till bland annat Hajen Stormarknad, Babyhuset och Actic, ligger denna lokal på sammanlagt 990 kvadratmeter.
330 av dessa ligger på entréplan samt en trappa upp och består idag av ett flertal kontorsrum i olika storlekar, samt konferensrum och lunchrum.
Sutteräng/källarplanet på 600 kvadratmeter används idag som verkstad och lager och här finns även personalutrymmen med duschar och omklädningsrum.
Lokalen är delbar mellan två hyresgäster (källaryta respektive kontorsdel).

Sutteräng/källarplanet på 600 kvm är uthyrt.

Lokalen blir ledig den 1 januari 2018.


Drottninggatan 25

Denna lokal, som idag inrymmer ett bankkontor, kommer att byggas om och delas i två separata lokaler. Den ena planeras att bli 200 kvm med 100 kvm lageryta i källaren och lämpar sig väl för t ex caféverksamhet, medan den andra får en yta på ca 100 kvm och entré från Torggatan. Denna lokal passar utmärkt för en butik.

Lokalen på 200 kvm är uthyrd.

Inflyttning våren 2018


Baggens gränd 1
1600 kvm

Bara en stenkast från järnvägsstationen ligger den här fastigheten, som ända sedan den uppfördes 1992, har inrymt verksamhet för Försäkringskassan. Idag delas de totalt 1600 kvm stora kontorslokalerna även med Skatteverket och Pensionsmyndigheten. Fastigheten innehåller ett stort antal kontorsrum och flertalet konferens- och personalutrymmen. Möjlighet finns att dela av lokalen för flera hyresgäster.

Hela denna lokal blir ledig fr o m den 1 januari 2019.


Birger Svenssons väg 30
140 kvm

Detta kontorshus med sina fem våningar och 3500 kvadratmeter kontorsyta, kommer att ha sin entrésida mot Monark Torg.
Fasaden kläs i cortenstål, vilket gör att den med hjälp av väder och vind så småningom kommer att anta en vacker kopparaktig färg.
Kvarteret, som är beläget mellan tågspåren i väster och Birger Svenssons väg, kommer att ha en relativt sluten kvartersform för att kunna erbjuda en lugn och skön innergård. De översta våningsplanen kommer att ha en magnifik havsutsikt åt väster. Här finns tre kontorslokaler på mellan 85 och 190 kvadratmeter lediga för uthyrning.

Inflyttning sker den 1 januari 2019


För mer information om lediga lokaler kontakta Annette Wenklo på 073-506 86 48 eller annette.wenklo@maleryd.se