MANDARINEN 2

TRÄSLÖVSVÄGEN 142 F, G och H


De tre husen på Mandarinen 2 stod inflyttningsklara den 1 november 2018.

När vi planerade området hade vi redan från början som mål att skapa ett bostadsområde med mycket själ och hjärta. Vi vill skapa naturliga och trivsamma samlingsplatser som gör att människor rör sig i området och på så sätt skapar både trygghet och en känsla av liv och gemenskap. Ett exempel är att vi istället för att installera tvättmaskin i varje lägenhet har byggt en gemensam tvättstuga på gården och i samma hus ryms även en gemensamhetslokal med kök och ett litet växthus. Tillsammans med den framförliggande ”terrassen” med sittplatser, bord och grillplatser är detta gårdens självklara mötesplats.

Här har vi också ett ”grönt” fokus, vilket bland annat innebär att hela området är en rökfri zon och att vi som fastighetsägare och de flesta av hyresgästerna valt att köpa grön el, alltså el som enbart kommer från förnybara energikällor som vind, vatten och sol.

Varje hus har en stor takterrass som alla i huset kan utnyttja och tack vare det höga läget har man en fantastisk havsutsikt härifrån.


FAKTARUTA

GATUADRESS

Träslövsvägen 142 F, G och H


FASTIGHET/BYGGNAD

Mandarinen 2


LÄGENHETER

21 st i varje hus, fördelat på 1:or, 2:or och 3:or


FASTIGHETSSKÖTARE

Nicklas Karlsson
076-761 50 16
Skicka e-post


HYRESAVISERING

Linnea Stensson
073 – 038 37 38 // 0340–64 10 11
Skicka e-post


BOLAG

Nabben Fastighet i Träslöv AB


ORGANISATIONSNUMMER

559008-8380