Lediga lokaler

Image
Birger Svenssons väg 34
146 kvm
I det populära Ventilohuset på Birger Svenssons väg 34 B, blir nu en kontorslokal ledig på plan 2. Här har man gångavstånd till järnvägsstationen, liksom till lunchrestauranger och en stor livsmedelsbutik. Närmaste grannar (i och utanför huset) är bland andra Vagabond, Aspia och Holdit.
* 146 kvm
* Idag disponeras lokalen genom flertalet mötesrum, med plats från 2 till 12 personer. Flera av dessa mötesrum lämpar sig utmärkt som separata kontorsrum för en eller två personer.
Här finns även ett kontorslandskap för 5-6 arbetsplatser.
* Snyggt svart kök/pentry med diskmaskin, två micro samt kylskåp. Här finns även plats för en större matgrupp.
* 2 toaletter – en handikapptoalett med dusch samt en vanlig toalett.
* Glasade väggar mot den gemensamma ”torgytan” mitt i lokalen. Dessa väggar har liksom dörrarna in till kontoren och mötesrummen en hög ljudklassning.
* Tillgång till husets gemensamma takterrass samt en mindre relaxavdelning med bastu och pentry.
* Besöksparkering i omedelbar anslutning till fastigheten
* Ledig fr o m 1 januari 2024
Image

Kontakt

Annette Wenklo

Skicka epost

073-506 86 48

Image
Birger Svenssons väg 30
136 kvm
I Delfinenhuset (eller rosthuset alternativt Storkhuset – kärt barn har många namn) kan vi nu erbjuda en fräsch kontorslokal på plan 3. Här finns två separata kontor, ett mindre kontorslandskap för 4 arbetsplatser, ett rymligt konferensrum, två kontor med indirekt ljus, samt pentry och HCP. Läget är perfekt med gångavstånd till järnvägsstationen , en stor ICA-butik snett över gatan och flera lunchställen ”runt hörnet”. Kontorsgrannar blir bl a ProDesign och Försäkringskassan och i de intilliggande kontorshusen finns förtag som Holdit, Aspia och Vagabond för att nämna några. Skyltplats finns på fasad. Goda parkeringsmöjligheter. Kontorslokalen är ledig från den 1 mars 2024.
Image

Kontakt

Annette Wenklo

Skicka epost

073-506 86 48