Kontorshotell

Med tre kontorshotell att välja mellan kan vi lova dig att du hittar just din plats att arbeta på. Kanske är du egenföretagare, har behov av ett satellitkontor till ett större företag på annan ort eller kanske ni är två kollegor som vill dela kontor?

Du kan välja att hyra kontor mitt i centrum eller i något av våra kontorshotell på expansiva Birger Svenssons väg. Valet är ditt!

Kontakta Karin Modiggård om du har frågor om våra kontorshotell.

Kontakta oss
Image
Image

Norcross

Norcross kontorshotell ligger mitt i centrum och här värnar vi lite extra om den gamla, genuina hotellmiljö som är grunden här i huset.
Redan i entrén möts du av en gnistrande kristallkrona, smidesräcken i den pampiga trappan där ljuset flödar in genom blyinfattade, mångfärgade originalfönster.
Här finns 35 kontorsrum i olika storlekar, två konferensrum plus gemensamma ytor för social samvaro.
Välkommen till Norcross – med hela centrum direkt utanför dörren!

Läs mer om norcross
Image

Ventilo

Med gångavstånd till både järnvägsstation och centrum ligger kontorshotellet Ventilo. Här ryms 21 kontor i olika storlekar, ljusa och sociala gemensamhetsytor och flera konferensrum som alla hyresgäster i kontorshotellet har tillgång till. Miljön kännetecknas av mycket glas, mycket ljus och modern design, i allt från loungemöbler till färgsättning.
Samtliga hyresgäster också möjlighet att utnyttja husets takterrass med tillhörande pentry och bastu med hänförande utsikt. Välkommen till Ventilo – det kreativa kontoret!

Läs mer om Ventilo
Image

Ventilo 2.0

Det tredje av våra kontorshotell heter Ventilo 2.0 - en helt ny arbetsplats med 23 kontor och med en interiör som är något alldeles extra kan vi lova.
Här samsas nykläckta entreprenörer med erfarna företagare – det är då en riktigt härlig dynamik uppstår och samarbeten över gränserna blir möjliga.
Dessutom ligger huset i princip vägg i vägg med Ventilo, vårt andra kontorshotell på samma gata.
Där sitter ytterligare ett gäng företag - tänk vilka synergieffekter det ger!

Läs mer om Ventilo 2.0