KREATIVITET I BÅDE TANKE OCH HANDLING

Att utveckla, äga och förvalta fastigheter är en spännande utmaning. Och att få göra det i en stad som Varberg ger dessutom uppdraget en extra dimension. För det är här det händer – befolkningen växer genom inflyttning, mängder av företag knackar på dörren och vill etablera verksamhet här och då gäller det att det finns platser att bo på och att verka i.

Vi på Maleryd äger och förvaltar idag – tillsammans med olika samarbetspartners – ett antal befintliga fastigheter med lägenheter, butiker och kontor i centrala Varberg.

Nu står vi dessutom i startgroparna för att göra verklighet av flera visionära projekt. En rad fantastiskt spännande nybyggnationer väntar bakom hörnet och det handlar om såväl hyreslägenheter, bostadsrätter som kontor och butikslokaler.

Samtliga med centrala lägen, kreativt utformade och med ett tydligt miljötänk som grund.

Vi har valt att lägga till devisen ”Fastighetsvisioner i Varberg” till vårt företagsnamn för att tydliggöra vad vi står för; att vi vill vara med att utveckla staden, att göra den ännu mer attraktiv och att vi ser framåt i ett längre perspektiv. Att vi helt enkelt vill vara med i framtiden.

Mats Rydholm, Maleryd Fastigheter

Image